E-Roning i Helsingør Roklub

25. september 2023 15:40 , af Kjeld Bertelsen

Hvad er E-Roning? Noget man kan nyde i sofaen derhjemme? Nej! Et computerspil? Nej! Men vi nærmer os, for E-Roning foregår på en skærm, men i vores træningslokale på et ro-ergometer. På skærmen får du instruktion og træningsprogrammer, og du kan vælge at træne lige præcis når det passer dig.

E-Roning er også holdtræning, både for nye roere der skal have instruktion og for garvede roere der skal træne. Digital instruktion af dygtigere instruktører og landsholdsroere, som  træner jer virtuelt i vores eget træningslokale er en optimal mulighed.

E-Roning er også konkurrence-roning i ergometerroning, med muligheder for kunne deltager i mesterskabsroning på mange niveauer, helt op til at kunne deltage i verdensmesterskaber.

Helsingør Roklub er blevet DFfR satsningsklub for E-Roning, hvilket betyder vi vil prøve at få flere i roklubben til at dyrke motion i ergometer, og skaffe flere medlemmer til roklubben, som kunne blive interesseret i også at komme på vandet. Vi har faciliteterne og har netop fået trimmet vores træningslokale, så alle ergometre er up to date.

Ole Sundenæs er kontaktperson vedr. E-Roning, og har med hjælp fra Agnete Ingvordsen ansøgt DIF og DGIs foreningspulje om penge til projektet.
Vi har fået DKK 55.000,- til gennemførelse af projektet. Vi skal have indkøbt udstyr, sendt instruktører på kursus og markedsført vores projekt i lokalområdet.

Er du interesseret i at være med, til at løfte de forskellige opgaver, og evt. være med i udvalg, så send en mail til Ole eller Kjeld, og du bliver inviteret til et indledende informationsmøde uden forpligtelser.

Du kan læse meget mere om E-Roning her:

https://roning.dk/kerneydelser/bredderoning/eroning/ og https://www.eroning.dk/

Med venlig hilsen
Bestyrelsen