Velkommen til Helsingør Roklubs hjemmeside

Prøv eRoning

Som noget nyt introducerer Helsingør Roklub eRoning, hvor man træner styrke og kondition sammen med ligesindede i hver sin romaskine til et begynderprogram, mens man bliver guidet af nogle af Danmarks bedste og mest motiverende eRoninginstruktører på en storskærm.

Er du nysgerrig på roning?

Helsingør Roklub afholder normalt hvert år i april/maj måned roskole for nye medlemmer. Du kan tilmelde dig vores roskole, og vi tilpasser så forløbet til dig og en ropartner.

Når vi har modtaget din tilmelding, aftaler vi at mødes med dig og andre tilmeldte i roklubben. Her matcher vi så dig, efter dine forventninger, med en ropartner, og hvert par får tilknyttet 1 eller 2 instruktører, og der aftales i fællesskab en tidsplan for de lektioner I skal igennem.

Læs mere og tilmeld dig!

Det er frivilligt at være frivillig!

Men vi ser gerne at du giver en hånd med, og hjælper med at løse opgaver i roklubben. Din indsats som frivillig er nødvendig, uanset om du bidrager med hjælp til at løse store eller små opgaver. Enhver kan bidrage efter evne og resourcer.
På siden Opgave & Jobbørs opslås opgaver og jobs, som kan være faste små ting der løbende skal gøres, eller deltagelse i en særlig opgave som et projekt.

Til roning klar! Quick Guide

  1. Mød op på tidspunktet for aktiviteten.
  2. Gør båden klar
  3. Registrér "Ny tur på vandet"
  4. Ro væk!

Ved hjemkomst

  1. Afvask båden
  2. Sæt båden på plads
  3. Afslut turen

Så er der klar til næste hold :-)