Sikkerhedsdagen er flyttet til 1. sept.

11. august 2018 19:16 , af Kjeld Bertelsen

I Helsingør Roklub tager vi sikkerhed alvorligt!

Den 1. september holder vi sikkerhedsdag, med grillaften som afslutning på en våd dag. Kom og vis du kan svømme 300 meter, tage en redningsvest på i vandet, og entre en båd der er kæntret!

I løbet af dagen, som starter kl. 10:00, har vi forberedt et program, hvor du får lejlighed til at vise dine rovenner, at du kan svømme 300 meter (DFfR retningsljner), tage redningsvest på i vandet, og entre en båd som er kæntret. Vi forventer at afslutte ca.kl. 16:00.

Sikkerhed i roklubben handler om mere end sikkerhed på vandet. Det handler også om sikkerhed på land og sikkerhed for vores materiel.

Har du endnu ikke opnået skifteret? På sikkerhedsdagen får du mulighed for at aflægge prøve.

  • Der kan opnåes skifteret for følgende træbåde ved aflæggelse af prøve: (På tilmeldingsformularen angiver du om du ønsker prøve i skifteret)
    • KD
    • Petter
    • Helsingør
    • Ophelia

Sikkerhed på land

 

 

 

 

 

 

Du får en demonstration og mulighed for at prøve en hjertestarter.

Vi gennemgår og viser hvor roklubbens brandsluknings og førstehjælpsudstyr udstyr er placeret.

Kunne du tænke dig at hjælpe til, enten i vandet eller på land? På tilmeldingsformularen kan du markere om, og hvor du vil hjælpe.

Dagen afslutter vi af med en grillaften, hvor du selv medbringer kød til grillen. Tilbehør sørger vi for. Vi starter grillen kl. 17,00!

Vi planlægger at tilbyde førstehjælpskursus til interesserede, så markér om du er interesseret på tilmeldingsformularen!

Tilmeld dig her: https://www.roklubben.dk/Forms/sikkerhedsdag

Du kan downloade en PDF version af invitationen her!

Med venlig hilsen
Bestyrelsen